Mengenai Kami

Gerenti.com.my adalah dimiliki dan diuruskan oleh Jemari Sakti Enterprise (SA0100961-M) dan berdaftar dengan SSM.

Gerenti.com.my  menjalankan perniagaan online yang beroperasi di Malaysia. Peneraju utama eCommerce di rantau ini, Gerenti.com.my memberi pengalaman membeli-belah tanpa lelah kepada pelanggan dan akses yang mudah dan secara langsung berkaitan produk kecantikan dan kesihatan.


Pembelian Mudah Dan Senang Di Akses

Tiada lagi kesesakan lalu-lintas, orang ramai dan que yang panjang! Beli-belah bila-bila masa, dimana sahaja melalui komputer mahupun telefon mudah alih anda.

Dengan servis penghantaran kami yang laju dan dipercayai, tidak perlu lagi untuk bersusah payah kerana pesanan akan dihantar terus kepada anda.


Pembelian Selamat Dan Dipercayai

Memahami akan kepentingan pembelian yang selamat dan dipercayai, kami menyediakan pelbagai kaedah pembayaran yang selamat untuk pelanggan termasuk bayaran tunai ketika penghantaran, dimana anda akan membayar secara tunai hanya ketika anda menerima pesanan anda.

Yakinlah kepada kualiti dan keaslian produk: Kesemua pembelian di Gerenti.com.my adalah dijamin asli, baru, berfungsi dan tidak rosak. Jika sebaliknya, anda cuma perlu kembalikan barangan tersebut dalam masa 7 hari untuk bayaran balik penuh di bawah Program Perlindungan Pembeli kami.


Berdaftar dengan :